Töötuba sarjas „Ohhoo, koomiksid“ – juhendavad Joonas ja Elina Sildre

plakat
Map Unavailable

  13.08.2022

  12:00 - 13:00


Pirita ja Paepealse raamatukogu võtavad osa kogukonnas toimuvast Mähe Kohvikutepäevast.

Paepealse raamatukogu tuleb külla, et tähistada meie koomiksikogu 10. sünnipäeva praktilise ja lõbusa töötoaga, mida juhendavad Joonas ja Elina Sildre.

Töötuba toimub 13. augustil algusega kell 12 aadressil Mugula 17A.

https://www.mahekohvikutepaev.ee/#kohvikutekaart

Paepealse raamatukogu koomiksikogu loomise 10. sünniaasta tähistamiseks tutvustatakse 2022. aasta aprillist detsembrini kestavas sarjas “Ohhoo, koomiksid!” kaasaegset Eesti koomiksikultuuri.

Sarjas toimuvad kohtumised ja töötoad tuntud kodumaiste koomiksiraamatute autorite ja kunstnikega. Eesmärgiks on anda ülevaade Eesti koomiksimaastikust ja innustada koomiksite loomist. Toimub 3 kohtumist koomiksiraamatute autoritega ning 7 praktilist töötuba, kus koomiksite loomist juhendavad professionaalsed koomiksiloojad. Üritustest osavõtt on kõigile tasuta.

Koomiksite loomise praktilised töötoad toimuvad suvekuudel erinevate raamatukogude hoovides. Osalejad saavad töötoas vabalt ringi liikuda ja suhelda omavahel; küsida esinejatelt joonistamise kohta nõu ja tagasisidet. Kuna koomiksite loomine sobib igas vanuses inimestele, on töötubadesse oodatud kogu pere, sõbrad-tuttavad.

Lisainfo: Paepealse raamatukogu juhatajalt Piret Martinovilt telefonil 632 7463 või e-posti aadressil paepealse@nulltln.lib.ee