Online raamatuklubi noortele: fantaasiakirjandus

raamatukoguhoidjad raamaturiiulite vahel
Map Unavailable

  27.04.2023

  17:30 - 19:00


Kohtumised toimuvad regulaarselt iga kuu viimasel neljapäeval kell 17.30 Zoomis. Iga uue kohtumise teemad, autorid või raamatud lepitakse varasemalt osalejatega üheskoos kokku. Üritusele on alati oodatud ka noored, kes pole jõudnud valitud autori teoseid või konkreetseid raamatuid läbi lugeda – raamatuklubis räägime üleüldiselt kirjandusest, soovitame üksteisele oma lemmikraamatuid, räägime uudiskirjandusest ja mis seal salata, soovitame üksteisele ka uusi põnevaid Netflixi sarjasid vaatamiseks. Üks regulaarne raamatuklubis osaleja tunnistas, et raamatuklubis osalemine on tema jaoks justkui teraapia: mõnus on vahelduseks argirutiinist välja pääseda ja rääkida erinevatel teemadel.

Esimene kohtumine leidis aset septembris ja siis lugesime Colleen Hooveri noortekat “Mõrad südameluus”. Aasta jooksul oleme lugenud näiteks Taylor Jenkins Reidi teoseid, Alice Osemani „Heartstopperi“ koomiksi-seeriat, Adam Silvera „Lõpus surevad mõlemad“ ja Sarah Crossani raamatuid. Kohtumistel tutvustame lühidalt autoreid ja räägime loetud teostest vabas vormis.

Hooaja viimane kohtumine toimub neljapäeval, 27. aprillil kell 17.30. Sel korral räägime fantaasiaraamatutest. Kohtumise jaoks loe läbi ükskõik milline fantaasiateos.

Liitu meiega Zoomis siin