Töötuba: Seemnepaberite valmistamine

plakat
Loading Map....

  21.01.2023

  14:00 - 15:00

  Laagna raamatukogu


Töötuba: Seemnepaberite valmistamine

Laagna raamatukogus (Võru 11) kell 14

Läbiviija: Labora Shop

Sisukirjeldus: Töötoa raames iga osaleja saab valmistada endale mitu erinevat paberit. Töötoas kasutame põllulillede, kress-salati ja lina jpt seemneid. Tutvume kogu paberivalmistamise protsessiga. Teemaks tuleb materjalide valik, kiude töötlemine, paberimassi leheks vormimine, pressimine ja kuivatamine. Samuti räägime taaskasutusest ning teeme seemne pomme ja dekoratiivpaberit kuivatatud taimedega.

Kohtade arv piiratud, vajalik eelregistreerimine.
Registeerimine: https://forms.gle/fhzmromEeU9LtubXA

 

Tallinn Euroopa rohelise pealinna 2023 avamise raames toimuvad linnarahvale 21. jaanuaril üle terve linna raamatukogude koolitused ja töötoad. Tallinna Keskraamatukogu peamajas, Nurmenuku, Laagna, Kännukuke, Pirita haruraamatukogudes käsitletakse teemasid alates digiprügi koristamisest, mahekosmeetika valmistamisest ja taaskasutusest ning isetegemisest kuni maitse- ja toataimede kasvatamise ja hooldamise ning linnaaianduse ja seemnepaberite tegemise töötoani välja.

Tallinna linn kannab 2023. aastal Euroopa rohelise pealinna tiitlit ja soovib panna keskkonnateemadel kaasa mõtlema ka kõiki linnakodanikke. Jätkusuutlik mõtteviis tõstab meie kõigi elukvaliteeti. Soovime näidata, kuidas linn areneb ja kohaneb maailmas toimuvate muudatustega ning aitab linnaelanikel paremini mõista, miks on vaja hoida elukeskkonda ning kuidas nad saavad ise paremini panustada keskkonnahoidu.

Üritused samas asukohas